BİTLİS / AHLAT - Fatih İlkokulu

Okumayı bıraktığın gün sonbahardır; ertesi gün cehaletin kışı başlar.

Kütüphaneler haftası kapsamında ilimizde düzenlenen kitap okuma etkinliğimizi gerçekleştirdik

Mrt

Yeşilay Haftası münasebetiyle okulumuz öğrencileri tarafından program hazırlandı.

Çocuklarımızı ve gençlerimizi her türlü zararlı alışkanlıklardan korumak, bağımlılıktan uzak bir yaşam sürdürmek ve geleceğimizi emin ellere bırakmak için farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

2022 AfetTatbikat Yılı ve 1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında ilimizde eş zamanlı olarak düzenlenen Deprem anı ve tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.

Kas

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK´ün aramızdan ayrılışının 83. yılını öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla güzel bir program ile andık. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK´ü özlem, minnet ve saygıyla anıyoruz.